Contact

Vragen, opmerkingen of de darmtest aanvragen? Vertel het me via onderstaand contactformulier. Je krijgt binnen 24 uur antwoord. 

3 + 8 =

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Elizabeth van den Top
Adres: Bartosovice v Orlickych Horach 64
51761 Bartosovice v Orlickych Horach
Tsjechië

E-mail: info@elmavandentop.nl
Telefoon: 00420602471006
Telefoon NL: 0031645069632

KvK: 19274602
Btw: CZ7159161273
Bank: BE32 9678 8910 5602
BIC: TRWIBEB1

Vraag en antwoord

Vraag: Hoe kan ik weten of jouw producten iets voor mij zijn?

Antwoord: Doe mee met mijn weggever de Wild-Walk; pluk en wandel mee naar je eerste wildpluk diner. Of schrijf je in op mijn wekelijkse email om te kijken hoe ik dichter bij de natuur leef.

Vraag: Ik woon in de stad, 3 hoog? Hoe kan ik nu dichter bij de natuur leven?

Antwoord: Om dichter bij de natuur te leven, hoef je geen tuin te hebben. Dichter bij de natuur gaat ook over recyclen, over dingen zelf maken, over wild pluk in het park.

Vraag: Hier worden veel honden uitgelaten, kan ik daar wildplukken?

Antwoord: Tuurlijk ga je niet plukken op de hondenuitlaatplaats. Dus je zoekt een plek waar geen of soms een hond loopt. Ik laat je de opties zien in de Wild-Walk (weggever).

Tot slot

Ik ben Elma van den Top. Ik ben een doe-het-zelver die houdt van de natuur en jou inspireert naar een leven dichterbij de natuur. Ik ben Nederlands en woon in Tsjechië. Daar wandel en pluk in het wild. werk in en kook uit mijn groentetuin, groet onze kippen en konijnen en maak zalfjes, tincturen en schoonmaakproducten.

Ik leer 35+ vrouwen voldoening te ervaren door ze een stukje dichter bij de natuur te laten leven en daarmee een bijdrage te leveren aan het verminderen van de klimaatverandering. Heb jij zin in een leven dichterbij de natuur? Kijk in mijn winkel.

Heb je zin in wat vrolijkheid en inspiratie in je weekend? Start dan jouw zaterdag met mijn wekelijkse email. Inschrijven kan via deze link.