Zo ga ik het niet volhouden

Begin 2023 was mijn geheugen echt een zeef, soms duizelde de wereld om me heen, had al jaren gekke plekken op mijn huid en de overgangsklachten werden steeds wat meer. Ik voelde me verre van gezond. 

Maar mijn dokter vertelde me dat ik helemaal gezond was, alleen… zo voelde ik met niet. Hier moet wat gebeuren, dacht ik.  Mijn gezondheid gaf ik een klein zesje. Welk cijfer geef jij je gezondheid als 0 niet goed is en 10 helemaal top?

Vlak daarna kwam ik een oud collega tegen op linkedIN. Ze vertelde over haar geweldige ervaringen. Al haar allergien weg, meer energie, overgangsklachten weg. Ik was direct om, dat wilde ik ook!

Zo gezegd zo gedaan. De 4 fases van de reset doorgelopen en het resultaat is verbluffend. 6 kilo eraf, meer energie, een mooier gladde huid en een veel beter geheugen. Top toch?

Wil jij een optimale gezondheid?

Retorische vraag bijna, iedereen wil dat wel. Volgende vraag is of je je leefstijl wilt veranderen om dit te bereiken? En de laatste vraag of je daar 6 maanden voor over hebt? Wat zijn jouw antwoorden? Alle drie een ja?

Want wist je dat?

 

  • 50,3% van de volwassenen lijdt aan overgewicht.
  • 1,2 miljoen mensen hebben eczeem of psoriasis. (bron: CBS)
  • Ongeveer 3,5 miljoen mensen lijden aan migraine (Bron: NVVHP)
  • Tenminste 1,2 miljoen mensen hebben een allergie. (bron: RIVM)
  • Bijna 2 miljoen mensen lijden aan een reumatische aandoening (bron: reumafonds) 1 op de 4 mensen heeft last van darmklachten (maag-lever darmstichting)
  • 85% van de mensen heeft een gebrek aan energie.

Waarom? 

Een belangrijke oorzaak is dat ons eten niet zoveel voedingstoffen meer bevat als vroeger. We zijn ondervoed en wij leven met tekorten. We krijgen gifstoffen binnen en mede hierdoor kunnen er allemaal lichamelijke ongemakken ontstaan.

Eigenlijk zouden we  dagelijks 5 tot 9 porties aan gevarieerde groenten en fruit moetne eten om de benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Wat zo ongeveer 1 kilo aan groenten en fruit is. Ik hou van groenten, maar 1 kilo per dag zou me toch echt wat te geke zijn. 

Nu je dit weet, wat kun jij doen?

Dat is inderdaad een goede vraag. Als eerste is het belangrijk dat je je tekorten gaat aanvullen.

Tot vorig jaar deed ik dat met zoveel mogelijk gezond eten en deed ik dat met mijn kruiden. Maar ik merkte dus dat onvoldoende was. Kruiden zijn top voor kleine verbeteringen. Ik werk er graag mee.

Mijn eigen webshop

Toen ik merkte dat ik meer nodig heb, kwamen de supplementen van LifePlus op mijn pad. Helemaal natuurlijk, dat pastte me goed. Ben je benieuwd naar de supplementen van LifePus, kijk dan hier in mijn webshop voor je gezondheid, maar ook verzorgingsproducten, sportproducten en superfoods. 

Gezondheidsreset

Naast dat ik nu de basis supplementen gebruik van LifePlus heb ik mezelf vorig jaar de gezondheidsreset gegunt. Net zoals ik mijn mobiel weleens een factoryreset geeft, is dat de gezondheidsreset voor mij geweest.

Nu kan ik je reset helemaal uitleggen, maar ik denk dat het eerst belangrijk is dat jij er eerst achter komt hoe gezond je darmen zijn en dat we bepalen of die reset wel wat is voor je of dat alleen de aanvulling van tekorten nu eerst nodig is.

Mag ik je vragen om onderstaand contact formulier in te vullen met als titel darmtest en mij te vragen je te darmtest op te sturen? Ik stuur je deze zsm  (binnen 24 uur) op. Als je me daarna het aantal punten laat weten, dan kijk ik met je verder naar de opties en stuur ik je de bijborende informatie pakketten.

Contact

Vragen, opmerkingen of de darmtest aanvragen? Vertel het me via onderstaand contactformulier. Je krijgt binnen 24 uur antwoord. 

11 + 14 =

Vraag en antwoord

Vraag: Hoe kan ik weten of ik dit nodig heb?

Antwoord: email mij en ik stuur je de darmtest op. Dan weten we in ieder geval hoe gezond je darmen zijn. Afhankelijk daarvan kijken we verder. 

Vraag: pffff, ik zie er tegenop om mijn leefstijl te veranderen. Moet dat echt? Kan ik niet die supplementen nemen en klaar is kees?

Antwoord: Laat ik je allereerst vertellen dat dit een quick fix is. En ja, je kunt ook alleen de supplementen nemen (het huis noem ik dat). Dat zul je ook verbeteringen merken maar het gaat minder snel. 

Vraag: ik slik al andere supplementen, hoe gaat het dan?

Antwoord: voor de optimaalste resultaten raden we je aan de supplementen van lifeplus te gebruiken. Je andere supplementen kun je ook blijven nemen. Om deze vervolgens langzaam af te bouwen of te houden. Helemaal zoals jouw eigen lijf aangeeft. 

Is dit netwerkmarketing?

Ja, dat is het. En ik weet dat er veel mensen zijn met nare ervaringen wat betreft MLM. Dat heb je bij merken, bij restaurants en dus ook bij MLM bedrijven. 

Tot nu toe (gedurende bijna 1 jaar nu) heb ik bij LifePlus nog geen nadeel kunnen ontdekken. Voor hun verdiensten model heeft LifePlus een ethische prijs gekregen.

En omdat ik alle vrijheid heb in mijn eigen bedrijf vind ik het duplicatie systeem van LifePlus wel lekker. Alles is al klaar, ik hoef alleen maar te doen te mag heerlijk samenwerken met de mensen in mijn team  zodat er nog meer mensen zich gezonder gaan voelen. Ja, top toch?