Is techniek niet jouw ding?

Lukt het vaak niet, heb je het geduld er niet voor of weet je vaak niet hoe? Of lukt het na veel ploeteren wel, maar wil je het niet nog een keer doen?

Ja? Dan ben je hier op hier op het juiste pagina! Ik help ondernemers (vooral vrouwen, vooral kleine ondernemingen) met alle techniek aan elkaar te knopen. De hele klantreis die jij voor ogen hebt. We zetten samen de basis neer van website, funnel tot aan je YouTube kanaal. En als je wilt, maken we het samen daarna stapje voor stapje beter en beter. 

Waarom denk ik dat ik dat kan? Omdat ik het zelf ook allemaal voor mijn bedrijf Go Nature heb gemaakt en maak. Omdat ik al 20 jaar in de IT werk en die technische puzzels leuk vind.

Wat bied ik concreet? Zie hieronder enkele onderwerpen waar ik mee kan helpen met onderaan wat projecten die ik heb gedaan.

Eerste stap is een gesprek om te kijken of het klikt tussen ons en je wensen. Maak hier een afspraak.

Waarmee kan ik je helpen?

Techi

GRATIS ADVIES OVER JOUW YOUTUBE KANAAL

 

Mag ik jouw YouTube kanaal bekijken en je voorzien van 3 gratis tips ter verbetering?

 

Jij mag er daarna 1 uitkiezen die ik voor je uitvoer (max  2uur werk).

Video Social Media Pakket

Stuur mij jouw ruwe video (maximaal 10 minuten).

Ik edit deze en plaats deze voor je op YouTube (met thumbnail, ondertiteling, beschrijving en eindscherm).

Maar dat is niet het enige!

Als jij wilt, maak ik van deze ene video 1-3 shorts/ reeels,  mooie afbeelding met quote, een blog en een audio van. We overleggen wat jij nodig hebt.

Wat kun je hiermee?

  • De (ondertitelde) reels post je op instagram, youtube, facebook en tiktok;
  • De afbeelding met quote post je samen met je blog op instagram, youtube community, facebook en linkedIN;
  • De video post je op facebook;
  • De audio post je op soundclooud.

RESULTAAT? Maximale bereikbaarheid met INDERDAAD, maar  1 video.  

KOSTEN VAN DIT VIDEO SOCIAL MEDIA PAKKET: 300,- (excl BTW) 

Techi

YOUTUBE OPTIMALISATIE 

Jouw Youtube kanaal bevat een aantal videos en nu vraag je je af wat je nog meer kunt doen om je kanaal beter zichtbaar en mooier te maken. Daarmee kan ik je ondersteunen. Mag ik je kanaal analyseren? Voorzien van tips voor verbetering en vindbaarheid? 

Wil je dat ik ook de verbeteringen doe? Tuurlijk, kan dat. 3 doe ik er gratis.  De overige kosten hangen af van de gekozen verbeteringen.

 

KOSTEN YOUTUBE OPTIMALISATIE:  € 120,-. 

 

Techi

Ik knoop het voor je aan elkaar

Je weet wat je wilt, maar tsjeee… hoe knoop je dat allemaal aan elkaar? Hoe komen die mensen in je emaillijst, door  je funnel, bij je winkel en dan in je volgende funnel?

Je wilt het niet kunnen. Of je kunt het wel, maar hebt er geen zin  meer in. Of je weet het niet en wilt het ook niet weten. Geen zorgen, ik help je. Ik knoop het voor je aan elkaar. Voor jou een zorg, voor mij een leuke puzzel. 

Vertel eerst wat je wilt. Daarna kunnen we werken met een uurtarief (€ 60,- per uur) of met een strippenkaart of met een abonnement. Wat handig is voor jou.

CREEER JE EIGEN WEGGEVER – CHECKLIST

Een eigen weggever, dat lijkt je wat!

Maar wat heb je eigenlijk nodig om een weggever te maken.

Dat heb ik voor jou op een rij gezet.

Download hiernaast mijn gratis checklist. De checklist helpt je waaraan je moet denken als je een weggever wilt maken. Oftewel wat heb je nodig om je eigen weggever te creeeren. 

Vervolg van deze weggever is een training waarin ik je stap voor stap laat zien hoe jij een weggever kan creëren. De training ben ik nu aan het maken.

Wil je meedoen met de pilot, laat het me weten via het formulier onderaan deze pagina. 

.

Wat heb ik al (o.a.) gedaan?

Touch of Matrix – YouTube en Webinargeek

Touch of Matrix – YouTube en Webinargeek

Technisch VA support - Voor Touch of Matrix doe ik Technisch VA werk. Ondertitels toevoegen aan hun mooie videos op YouTube. Plus ik zet Webinargeek voor ze op. En weet je wat zo mooi is? Bij het werk aan hun ondertitels leer ik zelf ook zoveel. Dat is toch TOP!...

Lees meer
YouTube Kanaal Deepa Energie en Vitaliteits Coach

YouTube Kanaal Deepa Energie en Vitaliteits Coach

YOUTUBE KANAAL - Deepa mocht ik ook 10 tips geven ter verbetering van haar YouTube Kanaal. Zij wilde wat hulp bij het instellen van timestamps en toevoegen van een eindscherm. Ze had al een mooi kanaal, nu weer een beetje mooier :-). ENGLISH - I also gave Deepa 10...

Lees meer
Website Elma van den Top – Go Nature

Website Elma van den Top – Go Nature

VULLEN VAN JOUW WEBSITE - Mijn website Elma van den Top - Go  Nature heb ik zelf gebouwd. Met iets hulp van TOPontwerper (zo fijn). De website is gebouwd in wordpress met divi design. Heb jij hulp nodig met jouw website? Ontwerpen kan ik niet, kleine veranderingen en...

Lees meer
YOUTUBE VIDEO – IDELMA DEL MAR

YOUTUBE VIDEO – IDELMA DEL MAR

YOUTUBE OPTIMALISATIE - Idelma del Mar leert je hoe je de kracht van video kan inzetten om jouw bedrijf te laten groeien. Voor haar mocht ik deze video optimaliseren. Dat betekent goede zoekwoorden vinden en die gebruiken in een goede titel, beschrijving, tags en...

Lees meer
YouTube Kanaal HappyFarmLive

YouTube Kanaal HappyFarmLive

  YOUTUBE OPTIMALISATIE - Afgelopen maanden heb ik geleerd hoe ik een YouTube-kanaal kan verbeteren, kan optimaliseren. Vroeg mijn zus (HappyFarmLife) of ik haar wat tips kon geven op haar kanaal. Ze zei ja en ik implementeerde 3 tips. ✅ nu is een van haar...

Lees meer

Stuur mij een mail met jouw vraag

8 + 8 =